Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

Στα πλαίσια του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα με θέμα: «Γιατί η αρθροσκόπηση ισχίου αποτυγχάνει;»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις  9-11 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace της Θεσσαλονίκης. Θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές και θα παρουσιαστούν γνώσεις σχετικά με τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες στο μυοσκελετικό σύστημα και τις αθλητικές κακώσεις.

Ο  Αλέξανδρος Τζαβέας  λαμβάνει μέρος στο συνέδριο συμμετέχοντας στο προεδρείο της συνεδρίας με θέμα τη «Μηροκοτυλιαία πρόσκρουση». Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 10.00 π.μ..

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].