Επιστροφή

Ενημέρωση

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της σύγχρονης ιατρικής βιβλιογραφίας μέσα από τα κυριότερα άρθρα επιλεγμένα από τον Δρ Αλέξανδρο Τζαβέα.
Επιλέξτε την σχετική ομάδα άρθρων ανάλογα αν είστε γιατρός ή ασθενής.

ICRS Focus Meeting | Thessaloniki

Διοργανώνεται το ICRS focus meeting με τίτλο “The Impact of Sports in Cartilage Health”.  Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν επιδημιολογικά και παθοφυσιολογικά δεδομένα όσον αφορά τις αθλητικές κακώσεις και τις χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των βλαβών του χόνδρου.

Νέο τεύχος Newsletter της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

Το Arthroscope είναι η έντυπη περιοδική έκδοση της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας.  Περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις της εταιρείας, αλλά και αυτές που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της. Παράλληλα περιλαμβάνει μικρά επιστημονικά άρθρα και δημοσιευμένες αρθροσκοπικές τεχνικές από έμπειρους χειρουργούς από όλη την Ελλάδα. Υπεύθυνος συντακτικής ομάδας από το τεύχος αυτό αναλαμβάνει ο Eιδικός Γραμματέας της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, Τζαβέας Αλέξανδρος.

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

Στα πλαίσια του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα με θέμα: «Γιατί η αρθροσκόπηση ισχίου αποτυγχάνει;»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις  9-11 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace της Θεσσαλονίκης. Θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές και θα παρουσιαστούν γνώσεις σχετικά με τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες στο μυοσκελετικό σύστημα και τις αθλητικές κακώσεις.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].