Ασθενής | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ασθενής

Ενδείξεις επαναληπτικής αρθροσκόπησης ισχίου

Καθώς οι περιπτώσεις αρθροσκόπησης ισχίου, αλλά και οι ενδείξεις γι’ αυτούς τους ασθενείς αυξάνονται ετησίως σε διεθνές επίπεδο, με ανάλογο ρυθμό αυξάνεται και η ανάγκη για επαναληπτική αρθροσκοπική επέμβαση.  Διεθνώς, διεξάγονται πολλές μελέτες προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια για τα οποία αποφασίζεται μία revision αρθροσκόπηση.

Συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 13ο Συνέδριο της Βαλκανικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητιατρικής Ορθοπαιδικής (BASAKOS)

Διεξάγεται το 13ο Συνέδριο της Βαλκανικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητιατρικής Ορθοπαιδικής (BASAKOS), από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2025.  Το Συνέδριο λαμβάνει χώρα στο Σαντάνσκι στη Βουλγαρία, και περιλαμβάνει διαλέξεις, βίντεο επεμβάσεων, ανασκοπήσεις κλινικών περιπτώσεων, παρουσιάσεις και συζητήσεις ειδικών, προάγοντας τη γνώση στην αρθροσκόπηση, τη χειρουργική αρθρώσεων και την αθλητιατρική, και τη συνεργασία μεταξύ ειδικών από όλα τα Βαλκάνια.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].

Εγγραφή στο Ασθενής