Γιατρός | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Γιατρός

Hip Arthroscopy - technique exhibition: παρουσίαση τεχνικής σε υποτρόφους

Στα πλαίσια της ετήσιας υποτροφίας της ΟΤΕΜΑΘ, επισκέφτηκαν την Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ορθοπαιδικοί χειρουργοί, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα χειρουργείων της, καθώς επίσης και παρουσιάσεις χειρουργικών τεχνικών. Στο πρόγραμμα περιλαμβανόταν και επίδειξη της τεχνικής αρθροσκόπησης ισχίου από τον Αλέξανδρο Τζαβέα.

"The athlete with femoroacetabular impingement" - ομιλία στο συνέδριο Recent Advances in Sports Injuries

Στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου Recent Advances in Sports Injuries: Trends and Prevention που διοργανώνεται από την Β’ Ορθοπεδική Κλινική Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης» και την Π.Α.Ε.

Οστεοαρθρίτιδα ισχίου: μπορεί να βοηθήσει η αρθροσκόπηση;

Η οστεοαρθρίτιδα ισχίου είναι μία εκφυλιστική νόσος, δηλαδή φθορά της άρθρωσης, που προκαλεί μεγάλου βαθμού ανικανότητα στον ασθενή.  Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσχέρεια στην κίνηση αλλά και πόνο, τόσο στις σωματικές δραστηριότητες όσο και στην ηρεμία. Όταν εξαντλούνται οι επιλογές συντηρητικής θεραπείας ο ασθενής έχει ανάγκη χειρουργικής αντιμετώπισης και η οριστική λύση δίνεται με την ολική αρθροπλαστική.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].

Εγγραφή στο Γιατρός