Γιατρός | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Γιατρός

Αντιπροεδρία της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

Πολλές ευχαριστίες στους αγαπητούς συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους για την Αντιπροεδρία της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας! Μεγάλη τιμή και αίσθηση καθήκοντος για την υπηρέτηση της επιστημονικής μας οργάνωσης!

Many thanks to the dear colleagues who honored me with their support for the Vice-presidency of the Hellenic Arthroscopic Society! Great honor and sense of duty for serving our scientific organization!

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων

Διοργανώνεται το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία, 17-22 Ιουνίου 2024 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα. 

Το συνέδριο περιλαμβάνει άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα και διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, καταξιωμένοι στο αντικείμενό τους, θα δώσουν διαλέξεις που θα καλύψουν όλο το φάσμα της αρθροσκοπικής χειρουργικής και των αθλητικών κακώσεων.

Παρουσίαση τεχνικής αρθροσκόπησης ισχίου σε υποτρόφους - Hip arthroscopy technique presentation

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε δύο υποτρόφους, στα πλαίσια της συνεργασίας της κλινικής μας με την τουρκική αρθροσκοπική εταιρεία. Οι υπότροφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live χειρουργείο και διάφορες παρουσιάσεις, μεταξύ των οποίων και της τεχνικής αρθροσκόπησης ισχίου.

Σελίδες

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].

Εγγραφή στο Γιατρός