Επιστροφή

Μαρτυρίες Ασθενών

Ναϊσίδου Ανδρονίκη, Θεσσαλονίκη

«Όταν επισκέφθηκα τον κύριο Τζαβέα είχα ήδη σοβαρό πρόβλημα με το ισχίο μου. Είχα χωλότητα (κούτσαινα) για περίπου 2 χρόνια. Προχωρήσαμε σε ολική αρθροπλαστική.

Δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο στην κλινική όπου έμεινα μόνο τρεις βραδιές. Στους 6 μήνες μετά την επέμβαση έκανα πεζοπορία στη Βάλια Κάλντα χωρίς κανέναν πόνο. Σήμερα, ενάμισι χρόνο μετά δεν αισθάνομαι καν ότι είχα μία τέτοια επέμβαση. Μπορώ και περπατάω χωρίς κανένα ενόχλημα και πλέον μπορώ να κάνω τα ταξίδια που επιθυμούσα τόσο καιρό.

Με την επέμβαση αυτή η ζωή μου επανήλθε και πάλι στα φυσιολογικά της επίπεδα. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα τον κύριο Τζαβέα για την ικανότητα και την φροντίδα του».

 

Σαρηγιάννη Μαρία, Θεσσαλονίκη

«Για περισσότερο από 2 χρόνια υπέφερα από σοβαρό πόνο στο ισχίο μου.  Ο πόνος υπήρχε όχι μόνο στην τακτική αθλητική μου δραστηριότητα, αλλά ήταν έντονος και στις καθημερινές μου κινήσεις και τον ύπνο, και δεν βελτιώθηκε με φυσιοθεραπείες και φάρμακα.

Επισκέφθηκα τον γιατρό και αφού διαγνώστηκε ρήξη επιχειλίου χόνδρου προχωρήσαμε σε αρθροσκόπηση ισχίου.   Σήμερα,  τρία χρόνια μετά, δεν έχω  καθόλου πόνο, μπορώ και τρέχω, περπατάω μεγάλες αποστάσεις και αθλούμαι συστηματικά.   Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τζαβέα και την ομάδα του για το τόσο καλό αποτέλεσμα! »

 

Διονυσία Λαλιώτη, Πύργος Ηλείας

«Σε παιδική ηλικία εμφάνισα ένα σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό ισχίο.  Πήγα σε πολλούς γιατρούς και θεώρησαν ότι χρειαζόμουν κατ’ ευθείαν ολική αρθροπλαστική και ότι δεν είχα ελπίδα να έχω το δικό μου ισχίο και να περπατάω σωστά.

Επισκέφθηκα τον κύριο Τζαβέα και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αρθροσκόπηση ισχίου ώστε να παρατείνουμε τη ζωή της άρθρωσης.  Ήδη έχουμε κερδίσει 7 χρόνια! Μπορώ να πω ότι ο κύριος Τζαβέας κατάφερε το ακατόρθωτο για τους άλλους γιατρούς.

Η αρθροσκόπηση ισχίου ήταν μία επέμβαση χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία ή νοσηλεία στην κλινική, και μου προσέφερε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ανακούφισης από τα συμπτώματα.  Θεωρώ ότι έλαβα την καλύτερη περίθαλψη και θεραπευτική αντιμετώπιση από τον γιατρό.»

Διονυσία Λαλιώτη,

Πύργος Ηλείας

 

 

 

Roman Miller, Λονδίνο

"Η συνεργασία μου με τον Αλέξανδρο Τζαβέα ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ο Αλέξανδρος είναι ένα ευγενικό άτομο που δίνει μεγάλη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις και έχει πάντα επίκεντρο των στόχων του τον ασθενή."

 

Αγνή Φούκου, Θεσσαλονίκη

"Στην πολύ νεαρή ηλικία των 36 ετών υπέφερα από χρόνιους πόνους στο ισχίο, λόγω μίας σπάνιας παιδικής ασθένειας που είχα παρουσιάσει στο παρελθόν.  Επέλεξα να υποβληθώ σε ολική αρθροπλαστική ισχίου από τον Αλέξανδρο Τζαβέα, μετά από συζήτηση όπου που εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης και έλυσε όλες τις απορίες μου.  Από τότε η ζωή μου άλλαξε δραματικά:  πλέον δεν υπάρχει καθόλου πόνος, και αισθάνομαι και πάλι «φυσιολογικό» άτομο.  Τώρα μπορώ να κάνω τα πάντα, στην εργασία μου, και στις δραστηριότητές μου ως σύζυγος και μητέρα.  Ευχαριστώ τον γιατρό για την, τόσο θετική, συμβολή στην ζωή μου!" 

 

Αμύρσα Παυλίδου, Κοζάνη

"Μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα εμφάνισα ρήξη του επιχειλίου χόνδρου στο ισχίο.  Η κατάσταση αυτή μου προκάλεσε έντονους πόνους για περισσότερο από ένα χρόνο.  Αφού επισκέφθηκα τον ιατρό, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αρθροσκόπηση ισχίου.  Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, έχω επιστρέψει σε όλες τις δραστηριότητές μου, και το ισχίο μου είναι εντελώς ελεύθερο.  Η επέμβαση αυτή με βοήθησε να αποκατασταθώ πλήρως από το πρόβλημά μου.  Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την συνολική φροντίδα του κου Τζαβέα!"   

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].