Διεθνές webinar “Hip Arthroscopy and Preservation” | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Διεθνές webinar “Hip Arthroscopy and Preservation”

Διοργανώνεται webinar με θέμα “Hip Arthroscopy and Preservation” από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία και υπό την αιγίδα της ESSKA (Ευρωπαϊκή Εταιρία Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων). Στο webinar συμμετέχουν διακεκριμένοι χειρουργοί ισχίου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι και ο Dr Marc Philippon, διεθνούς φήμης εξειδικευμένος στην αρθροσκοπική χειρουργική του ισχίου.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το κοινό μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων. Αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία τόσο για ορθοπαιδικούς χειρουργούς, όσο και για αθλητίατρους, φυσιάτρους και φυσικοθεραπευτές, να ενημερωθούν για τις καταστάσεις που σχετίζονται με το νεανικό και αθλητικό ισχίο.

Ο συντονισμός του webinar γίνεται από τους Αλέξανδρο Τζαβέα και Χρήστο Παλιόμπεη, και ο χρόνος διεξαγωγής είναι την Πέμπτη 11 Μαρτίου, στις 8 η ώρα Ελλάδος.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ: https://www.eae-net.gr/el/hip-arthrosopy-and-preservation

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].