Ομιλία στο συνέδριο ΟΤΕΜΑΘ 2021 με θέμα «Αίτια αποτυχίας της αρθροσκόπησης ισχίου-αλγόριθμος αντιμετώπισης» | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία στο συνέδριο ΟΤΕΜΑΘ 2021 με θέμα «Αίτια αποτυχίας της αρθροσκόπησης ισχίου-αλγόριθμος αντιμετώπισης»

Σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα την αποτυχία της αρθροσκόπησης ισχίου και του αλγόριθμου αντιμετώπισής της θα συμμετέχει ο Αλέξανδρος Τζαβέας ως προσκεκλημένος ομιλητής.  Στην ομιλία θα αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους η αρθροσκοπική τεχνική στο ισχίο δεν φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και θα αναλυθούν οι αιτίες της. Θα συζητηθούν επίσης οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.

Το συνέδριο της ΟΤΕΜΑΘ αποτελεί την κορυφαία ετήσια διοργάνωση της Ορθοπαιδικής Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, και εμφανίζει μεγάλη συμμετοχή από τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς όχι μόνο της Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε στρογγυλή τράπεζα που διοργανώνεται από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία.

Η ομιλία θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Παρασκευή 7 Μαΐου στις 15.00.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].