Παπανικολάου Λεονάρδος, Ρόδος | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Παπανικολάου Λεονάρδος, Ρόδος

 

«Μια πτώση σε snowboarding είχε ως αποτέλεσμα τη ρήξη του επιχειλίου χόνδρου του ισχίου μου. Έπειτα από αυτό ένιωθα διαρκώς ένα τσίμπημα και σούβλισμα στο ισχίο, πόνο σε  κάθε βαθύ κάθισμα και δυσκολία στην προσπάθεια να βάλω το παπούτσι μου, να δέσω τα κορδόνια μου ή να κόψω τα νύχια των ποδιών μου.  Επιπλέον, κάθε προσπάθεια για σπορ κατέληγε σε πόνο με φλεγμονή για πολλές ημέρες και πόνο στην ορθοστασία.  

Διάλεξα τον δρ Τζαβέα από τις έρευνες και τα άρθρα του. Σαν διαδικασία το χειρουργείο ήταν εξαιρετικά ανώδυνο. Σαν αποθεραπεία χρειάστηκε 6 εβδομάδες με πατερίτσες και  φυσιοθεραπείες. Στις 12 εβδομάδες επανήλθα στη δουλειά και ξεκίνησα ελαφριά αθλητική δραστηριότητα. Στον 1μιση χρόνο μετά την αρθροσκόπηση ισχίου ήμουν σε θέση να κάνω deadlifts, squats και τρέξιμο χωρίς καμία ενόχληση, συνέχισα την πολεμική τέχνη Kyokushin και επανήλθα στο snowboard και το kitesurfing.

Σαν εμπειρία ήταν δύσκολη λόγω του μεγάλου χρόνου πλήρους επαναφοράς, αλλά ήμουν απόλυτα ενημερωμένος από τον Δρ Τζαβέα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος».

Παπανικολάου Λεονάρδος,

Δρ. Χειροπρακτικής

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].