Ξανθοπούλου Ελισάβετ, Θεσσαλονίκη | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ξανθοπούλου Ελισάβετ, Θεσσαλονίκη





«Είμαι 28 χρονών και πριν από 1,5 χρόνο είχα ένα ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι από το οποίο προκλήθηκε συντριπτικό κάταγμα του δεξιού μου γόνατος. Είχα αφόρητους πόνους και μεταφέρθηκα αμέσως στο νοσοκομείο, απ΄όπου επικοινώνησα με τον κ. Τζαβέα, ο οποίος άμεσα προγραμμάτισε το χειρουργείο μου την επόμενη μέρα το πρωί. Καθ’ όλη τη μετεγχειρητική περίοδο είχα συνεχόμενη παρακολούθηση και καθοδήγηση από τον γιατρό σχετικά με την αγωγή μου, τις ασκήσεις για την ενδυνάμωση του γόνατός μου και τις φυσιοθεραπείες μου. 



Σήμερα 1,5 χρόνο μετά, το γόνατό μου είναι σε άριστη κατάσταση, μπορώ και κάνω όσα έκανα πριν το ατύχημα, γυμνάζομαι, περπατάω μεγάλες αποστάσεις και κάνω πεζοπορία ξανά! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τζαβέα και το φυσικοθεραπευτήριο «Μυτελούδη Αθηνά» για τη βοήθεια για την αποκατάστασή μου και τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα!»

 

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].