Ζερβόπουλος Βασίλειος, Θεσσαλονίκη | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ζερβόπουλος Βασίλειος, Θεσσαλονίκη

«Επισκέφθηκα τον κύριο Τζαβέα πριν 1μιση χρόνο λόγω πόνου και στα δύο ισχία. Εμπιστεύθηκα τον γιατρό και προχωρήσαμε σε ολική αρθροπλαστική στο αριστερό ισχίο στο οποίο πονούσα περισσότερο.  Η ανάρρωση μου ήταν γρήγορη και μπόρεσα άμεσα να επιστρέψω στην δουλειά και την καθημερινότητά μου. Έτσι το αποφάσισα και μέσα σε 5 μήνες έκανα ολική αρθροπλαστική και στο δεξί ισχίο. Έχω κλείσει 1μιση χρόνο από την πρώτη επέμβαση κ έναν χρόνο από την δεύτερη και έχω βρει τους ρυθμούς μου. Εργάζομαι φυσιολογικά από τους πρώτους μήνες και κάνω κινήσεις που είχα ξεχάσει τα τελευταία 4 χρόνια. Και το σημαντικότερο δεν πονάω! 

Και όλα αυτά τα οφείλω στον γιατρό μου τον κύριο Τζαβέα Αλέξανδρο. Ευχαριστώ για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης και σαν επιστήμων και σαν άνθρωπος. Όλα πήγαν όπως μας τα είχε εξηγήσει.  Εύχομαι να συνεχίσετε το έργο που επιτελείτε με τον ίδιο ζήλο!!»

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].