Εκλογή στη θέση του Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Εκλογή στη θέση του Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας

Μετά τις πρόσφατες εκλογές της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικής Τραυματολογίας «Γεώργιος Νούλης»  ο Αλέξανδρος Τζαβέας εκλέχθηκε στη θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρία είναι η ελληνική επιστημονική εταιρία που αναπτύσσει και προάγει το αντικείμενο της αρθροσκόπησης και των αθλητικών κακώσεων.  Είναι μία δραστήρια εταιρία με πολλές εκδηλώσεις, συνέδρια και τηλεδιασκέψεις, και χορήγηση υποτροφιών σε νέους χειρουργούς. 

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρία είναι επίσης διασυνδεδεμένη με την ESSKA, την αντίστοιχη, δηλαδή, Πανευρωπαϊκή Εταιρία Αρθροσκόπησης και Αθλητικών Κακώσεων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, με Ειδικό Γραμματέα τον Αλέξανδρο Τζαβέα, προσδοκεί να δώσει μια νέα πνοή στην δραστηριότητα της εταιρείας και να αναπτύξει μια νέα δυναμική στις επιστημονικές δραστηριότητες του τομέα αυτού.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].