Πίσω στα Άρθρα
Συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζαβέας ως ομιλητής στην Ημερίδα της  Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών
ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΟΜΙΛΙΕΣ

Συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζαβέας ως ομιλητής στην Ημερίδα της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

29 Ιουνίου 2023 1 λεπτά ανάγνωση

Ενημερωτικό Περιεχόμενο

Το παρόν άρθρο έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Για εξατομικευμένη αξιολόγηση, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Η Α’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, του νοσοκομείου Π.Γ.Ν. Αττικόν , διοργανώνει ημερίδα με τίτλο “4th Advanced Techniques in Hip Surgery”.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Κτίριο Α.Κ.Ι.Σ.Α – Π.Γ.Ν. Αττικόν, στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, και ο  Αλέξανδρος Τζαβέας συμμετέχει ως ομιλητής με διάλεξη με τίτλο «Χόνδρινες Βλάβες Ισχίου Τραυματικής Αιτιολογίας».

ισχίοχόνδρινες βλάβες
Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Σχετικά με εμάς