Καρρά Μαριλένα, Αθήνα | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Καρρά Μαριλένα, Αθήνα

«Μετά από αθλητικό τραυματισμό στην ηλικία των 14, διαγνώστηκα με ρήξη επιχειλίου χόνδρου στο ισχίο. Ο πόνος γινόταν όλο και πιο ανυπόφορος και η κινητικότητα του ισχίου περιοριζόταν όσο περνούσε ο καιρός. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από 7 χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω.

Επισκέφθηκα τότε τον κ. Τζαβέα, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις μου, υποσχόμενος ότι θα μπορέσω όχι μόνο να περπατήσω, αλλά και να ασχοληθώ πάλι με αθλητικές δραστηριότητες, κάτι που δυσκολευόμουν να πιστέψω δεδομένου του πόνου και της κατάστασης του ισχίου μου. Προχωρήσαμε άμεσα σε αρθροσκόπηση ισχίου.

Έκπληκτη, μετά από περίπου 6 μήνες συνειδητοποίησα ότι μπορώ να κάνω γυμναστική και αθλητισμό, ενώ σήμερα, 9 μήνες από την επέμβαση, η κινητικότητα του ισχίου έχει πλέον πλήρως αποκατασταθεί και μπορώ να κάνω αυτά που αγαπώ ελεύθερα χωρίς πόνο ή περιορισμό.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τζαβέα για τον επαγγελματισμό του, την κατανόηση και τη στήριξή του σε όλα τα στάδια της αποκατάστασής μου».

 

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].