Ομιλία με θέμα: «Συμβουλές (tips and tricks) για την αποφυγή επιπλοκών στην αρθροσκόπηση ισχίου»

Ομιλία με θέμα: «Συμβουλές (tips and tricks) για την αποφυγή επιπλοκών στην αρθροσκόπηση ισχίου»

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

28 Μαΐου 20191 λεπτά

Διάλεξη με θέμα τις επιπλοκές της αρθροσκόπησης ισχίου και τους τρόπους αποφυγής αυτών θα παραδώσει ο Αλέξανδρος Τζαβέας στα πλαίσια του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας στη Σπάρτη.  Το συνέδριο αποτελεί την κορύφωση των επιστημονικών δραστηριοτήτων της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.  Σε αυτό συμμετέχουν σύνεδροι ορθοπαιδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένοι στην αρθροσκοπική χειρουργική.  

Η αρθροσκόπηση του ισχίου είναι ίσως η περισσότερο περίπλοκη αρθροσκοπική τεχνική σε σχέση με τις υπόλοιπες αρθρώσεις του ανθρώπινου σώματος.  Για το λόγο αυτό δεν είναι σπάνιες οι επιπλοκές που περιγράφονται στη διεθνή βιβλιογραφία, οι οποίες ήταν συχνότερες στα πρώτα βήματα των χειρουργών πάνω στην τεχνική αυτή.  Ο Αλέξανδρος Τζαβέας θα παρουσιάσει όλους τους τρόπους και τα μυστικά για μία ασφαλή αρθροσκοπική τεχνική για το ισχίο.  

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, στις 17.00.

Ενημερωτικό Περιεχόμενο

Το παρόν άρθρο έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστά ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Συμβουλευτείτε πάντα τον ιατρό σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Δρ. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός — Εξειδικευμένος στην Αρθροσκόπηση & Ρομποτική Χειρουργική

Ο Δρ. Τζαβέας είναι ορθοπαιδικός χειρουργός με ειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική ισχίου, τη ρομποτική αρθροπλαστική και τις αθλητικές κακώσεις.

Αρθροσκόπηση ΙσχίουΡομποτική ΧειρουργικήΑθλητικές Κακώσεις
Θεσσαλονίκη, ΕλλάδαΠροφίλ Ιατρού