Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 7ο Συνέδριο Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης» | Dr. Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Επιστροφή

Ομιλία του Αλέξανδρου Τζαβέα στο 7ο Συνέδριο Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης»

Διοργανώνεται το 7ο Συνέδριο Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης». Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο "Nikopolis" στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Στα πλαίσιά του θα παρουσιαστεί η επιστημονική δραστηριότητα ελλήνων και ξένων ορθοπαιδικών χειρουργών εξειδικευμένων στην αρθροσκοπική χειρουργική.

Στο συνέδριο συμμετέχει ενεργά και ο Αλέξανδρος Τζαβέας, ως ομιλητής, δίνοντας διάλεξη με θέμα: " Όρια και ενδείξεις της αρθροσκόπησης ισχίου: τα νεότερα βιβλιογραφικά δεδομένα". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα.

Επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Τζαβέα

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα που σας απασχολεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ορθοπαιδικό χειρουργό Αλέξανδρο Τζαβέα στο τηλέφωνο 2310222828 ή στο e-mail [email protected].